BOSCH Scharnieren houdt uw fiets droog met glasscharnier

13 juli 2020

glasklem glasscharnier overkoepeling

Lekker op de fiets naar het station? Dan bent u ongetwijfeld het maatwerk van BOSCH Scharnieren tegen gekomen! Voor een bedrijf dat fietsoverkappingen, fietsrekken en fietskluizen op de NS stations produceert en monteert, hebben wij namelijk een bijzonder scharnier ontwikkeld: ‘een glasscharnier dat niet scharniert’.

Maatwerk dat past bij uw design

Is het u niet opgevallen? Dat is niet zo vreemd. Onze maatwerkscharnieren worden zo gefabriceerd dat ze mooi opgaan in het ontwerp van onze klanten. ‘Onze klanten innoveren en wij realiseren’, zeggen wij altijd. Onze scharnieren maken mogelijk waar u behoefte aan hebt: van scharnieren met een speciale functie tot extra sterke scharnieren voor de zwaarste omstandigheden.

Glasklem: glasscharnier dat niet scharniert

Voor de fietsoverkappingen op het station gingen wij aan de slag met een bijzonder en buitengewoon gebruiksvriendelijk scharnier: ‘een scharnier dat niet scharniert’. Onze maatwerkscharnieren worden namelijk ingezet als glasklem voor de glazen overkoepeling boven de fietsenrekken. De scharnieren zijn geplaatst op gebogen gehard glas, dat met de glasklemmen op de goten is bevestigd. Via deze goten wordt het hemelwater afgevoerd zodat de fietsen ook bij minder zomerweer droog blijven.

Snelle montage glasscharnieren voor extra gemak

Het voordeel van deze scharnieren is de zeer eenvoudige en snelle montage. Ook als het glas tezijnertijd vervangen dient te worden. Het scharnier staat ‘open’ als het dak met behulp van takels wordt geplaatst, waarna het scharnier gesloten wordt. Een glasrand of kozijn is niet nodig. De scharnieren zijn naast gebruiksvriendelijk bovendien duurzaam en zeer kostengunstig.

BOSCH Scharnieren: ook maatwerk voor reizend Nederland!

maatwerk scharnier snelle montage glasklem
Dankzij de glasklem scharnieren van BOSCH Scharnieren blijven de fietsen van reizend Nederland droog. Voor de producent hebben de glasscharnieren bovendien extra gebruiksgemak.
Bel mij terug

Heeft u een vraag, opmerking of informatie nodig? Als u dit formulier invult, bellen we u binnen 24 uur terug.

  • Dit veld is verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag een offerte aan