BOSCH Scharnieren als best practice op de Smart Production Day

23 september 2019

smart production day

Komende donderdag 26 september organiseren Agoria en Lean Lead samen hét evenement voor QRM, LEAN en SMART Excellence, de Smart Production Day in Antwerpen. Middels inspirerende cases laten verschillende ‘best practice’ bedrijven en ‘lean speed cases’ zien hoe bedrijven succesvol kunnen transformeren naar een Factory of the Future. En BOSCH Scharnieren is één van de highlights van dit volledig uitverkochte event!

BOSCH Scharnieren als best practice spreker

Wij hebben de eer om als één van de zes referentiebedrijven aanwezig te zijn op dit evenement. Namens BOSCH zal Fried Kaanen als spreker optreden. Hij zal spreken over onze ervaringen op het gebied van doorlooptijdverkorting met behulp van QRM en PROPOS software als shop floor control.

We hebben in ieder geval een mooie aankondiging: “Deze innovatieve aanpak op basis van de QRM filosofie resulteert in lage voorraden, korte levertijden, kwalitatieve producten en efficiënt teamwerk. De resultaten liegen er niet om; ze zijn van 250 klanten naar 600 op jaarbasis gegaan. Het aandeel export is van 15% naar meer dan 60% gestegen en de duurzame inzetbaarheid door zelfsturende teams leverde ze ook nog een plek op in de landelijke top 3 van ‘Elke-dag- beter’-bedrijven.”

 

 

Verder Lezen

Meer weten over het evenement? Lees het hier: SMART op weg naar een Factory of the Future

Naar aanleiding van onze rol als pionier in QRM, zijn wij recent geïnterviewd door het tijdschrift Kwaliteit in Bedrijf. Wat QRM is, waarom we ervoor kozen én hoe we het toepassen in de praktijk, leest u in een uitgebreid interview.

 

Bel mij terug

Heeft u een vraag, opmerking of informatie nodig? Als u dit formulier invult, bellen we u binnen 24 uur terug.

  • Dit veld is verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag een offerte aan