glasklem glasscharnier

Speciaal glasscharnier houdt uw fiets droog: de glasklem

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lekker op de fiets naar het station? Dan bent u ongetwijfeld het maatwerk van BOSCH Scharnieren tegen gekomen! Voor een bedrijf dat fietsoverkappingen, fietsrekken en fietskluizen op de NS stations produceert en monteert, hebben wij namelijk een bijzonder scharnier ontwikkeld: ‘een glasscharnier dat niet scharniert’.

Maatwerk dat past bij uw design

Is het u niet opgevallen? Dat is niet zo vreemd. Onze maatwerkscharnieren worden zo gefabriceerd dat ze mooi opgaan in het ontwerp van onze klanten. ‘Onze klanten innoveren en wij realiseren’, zeggen wij altijd. Onze scharnieren maken mogelijk waar u behoefte aan hebt: van scharnieren met een speciale functie tot extra sterke scharnieren voor de zwaarste omstandigheden.

Glasklem: glasscharnier dat niet scharniert

Voor de fietsoverkappingen op het station gingen wij aan de slag met een bijzonder en buitengewoon gebruiksvriendelijk scharnier: ‘een scharnier dat niet scharniert’. Onze maatwerkscharnieren worden namelijk ingezet als glasklem voor de glazen overkoepeling boven de fietsenrekken. De scharnieren zijn geplaatst op gebogen gehard glas, dat met de glasklemmen op de goten is bevestigd. Via deze goten wordt het hemelwater afgevoerd zodat de fietsen ook bij minder zomerweer droog blijven.

Snelle montage glasscharnieren voor extra gemak

Het voordeel van deze scharnieren is de zeer eenvoudige en snelle montage. Ook als het glas tezijnertijd vervangen dient te worden. Het scharnier staat ‘open’ als het dak met behulp van takels wordt geplaatst, waarna het scharnier gesloten wordt. Een glasrand of kozijn is niet nodig. De scharnieren zijn naast gebruiksvriendelijk bovendien duurzaam en zeer kostengunstig.

BOSCH Scharnieren: ook maatwerk voor reizend Nederland!

 

Meer nieuws

Onze klanten innoveren.
Wij realiseren.

Wij bespreken graag de mogelijkheden
voor uw volgende project.

scharnier machinebouw apparatenbouw
Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier