• Nederlands
  • Duits
  • Engels
bosch scharnieren plafondafdekking

Scharnieren voor kunststof plafondafdekking in treinen

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

BOSCH Scharnieren levert maatwerk voor… Ernst Hombach! Dit bedrijf is één van de leidende bedrijven op het gebied van kunststoftechniek met hun state-of-the-art thermovormen. Voor hun plafondafdekkingen met verlichting in treintoestellen ontwikkelde BOSCH maatwerk scharnieren.

Ernst Hombach Kunststofftechnik is één van de marktleiders op het gebied van kunststofproducten, dankzij hun speciale wijze van thermovormen. Met deze niet verspanende vormgevingstechniek, wordt het materiaal verwarmd en daarna plastisch vervormd. Waar andere bedrijven vaak één plaat gebruiken, zet Hombach hun ‘twin sheet’ technologie in, met twee platen. Deze bijzondere techniek biedt het bedrijf vele voordelen, waaronder meer creatieve vrijheid.

Scharnieren voor kunststof afdekking

Hombach levert de hoogste kwaliteit in een breed assortiment aan kunststofproducten. Zo produceren zij o.a. onderdelen t.b.v. MRI scanapparaten, kunststof bekleding, ruitenwisser reservoirs voor de automotive, tijdrit helmen en de kunststof ommanteling van skipoortjes.

Ook de verlichting in treinen wordt afgedekt met één van de producten van Hombach. Voor de plafondafdekkingen in treintoestellen ontwikkelden wij scharnieren, die de afdekkingen kunnen sluiten en openen.

BOSCH Scharnieren: maatwerk voor kunststof

BOSCH Scharnieren is gespecialiseerd in maatwerk scharnieren voor zowel de kunststof- als transportindustrie. Van flexibele scharnieren in het koppelsysteem van treinen en bussen tot maatwerk scharnieren die stijlvol opgaan in het interieur. Niet voor niets worden onze scharnieren door zowel architecten en opdrachtgevers voorgeschreven.

www.hombach-kunststofftechnik.de

Meer nieuws

BOSCH gebouw header
Nieuws

Nieuwe uitstraling, zelfde kwaliteit

Welkom bij BOSCH Scharnieren! Een nieuw uitstraling, dezelfde kwaliteit die u van ons gewend bent. Op dit moment leggen wij de laatste hand aan de

Scharnierdeel los of geassembleerd
Alle sectoren

Los scharnierdeel of geassembleerd scharnier?

Geeft u de voorkeur aan losse scharnierdelen voor de montage van uw project of toch een volledig samengesteld scharnier? Voor een producent van transformatorhuisjes leverden

Onze klanten innoveren.
Wij realiseren.

Wij bespreken graag de mogelijkheden
voor uw volgende project.

scharnier machinebouw apparatenbouw
Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Bedankt voor uw bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Let's connect!

Let's keep in touch!

Schrijf u hier in voor onze mailing.

We hebben u ingeschreven voor onze mailing. Tot dan!