Stilte AUB! Maatwerk voor stille geluidscabine

25 februari 2020

Ahrend richt zich wereldwijd op het vitaliseren van werkplekken en met hun geluidsdichte telefoonboxen en geluidscabines hopen zij de stilte op kantoor terug te brengen. Hiervoor hadden zij scharnieren nodig die de glazen deur goed laten sluiten. Een uitgelezen kans voor BOSCH Scharnieren om een maatwerk glasdeurscharnier te leveren voor dit interessante project!

Vandaag de dag veranderen werkomgevingen razendsnel. Waar in de maakindustrie veel gedigitaliseerd en geautomatiseerd wordt, verandert ook het kantoorlandschap continu. Open kantoren, flexibele werkplekken en overal multimedia. Dat kan voor een hoop geluidsoverlast zorgen, met stress en overprikkeling tot gevolg. Niet voor niets staat akoestiek op nummer 2 van de klachten over de werkomgeving. Daarom heeft Ahrend zich ten doel gesteld om de stilte terug te brengen op de werkplek.

Geluidsdicht met behulp van maatwerkscharnieren

Met fysieke en akoestische geluidsbarrières zorgen zij ervoor dat geluid zich niet verder kan verspreiden. Zo werken zij o.a. aan geluidscabines/telefoonboxen voor open offices. Deze dempen geluid tot wel 47 decibel. Hiervoor hadden zij behoefte aan een glasdeurscharnier. Uiteraard zijn wij aan de slag gegaan om een scharnier te ontwikkelen dat de glazen deur maximaal sluit, zodat geluid niet alsnog kan ontsnappen.

Less is more

De Koninklijke Ahrend richt zich al meer dan 100 jaar op duurzame en tijdloze producten die de werkomgeving vitaliseren, zodat het human capital optimaal kan renderen. met één van de meest bepalende industrieel ontwerpers,Friso Kramer, richten zij zich vooral op de filosofie “form follows function” en “less is more”.
Meer over Ahrend:

Ahrend: a call for silence

 

Bosch glasdeurscharnieren
Bel mij terug

Heeft u een vraag, opmerking of informatie nodig? Als u dit formulier invult, bellen we u binnen 24 uur terug.

  • Dit veld is verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag een offerte aan