Scharnier

Milieubeleidsverklaring van BOSCH Scharnieren en Metaal B.V.

wereldbol
BOSCH Scharnieren is zich bewust van haar verantwoordelijkheid voor de zorg van een schoon en gezond milieu. De zorg voor het milieu vergroot immers de kwaliteit van onze diensten. BOSCH Scharnieren en Metaal B.V. streeft blijvend naar een vermindering van de milieueffecten van haar bedrijfsactiviteiten.

1. Er zal worden zorg gedragen voor een stipte naleving van overheidsregels op milieugebied. Er zal naar beste vermogen actief worden bijgedragen aan de doelstellingen van de overheid op milieugebied.

2. Met de overheid en de omgeving zal een goed en open contact worden gehouden over milieuzaken.

3. Bij de uitoefening van alle bedrijfsactiviteiten en het gebruik van gevaarlijke stoffen zullen naar vermogen de beste technische en economisch verantwoorde maatregelen en voorzieningen worden getroffen om eventuele nadelige effecten voor het milieu tot een verantwoord minimum te beperken.

4. Een zo goed mogelijke beheersing en vermindering van de milieubelasting zal voortdurend punt van aandacht zijn in de bedrijfsvoering (voorkomen van milieubelasting in plaats van opruimen).

5. Iedere medewerker dient door inzet en betrokkenheid bij de uitvoering van zijn taak er zorg voor dragen dat schade aan het milieu naar beste vermogen wordt voorkómen. Instructies op milieugebied dienen strikt te worden opgevolgd.

Deze beleidsverklaring geeft de uitgangspunten van BOSCH Scharnieren en Metaal B.V.
De directie en alle werknemers zijn eraan gehouden deze te realiseren.

Doetinchem, 4 februari 2011

BOSCH Scharnieren en Metaal B.V.

milieuverklaring BOSCH Scharnieren en Metaal B.V.
Godfried Kaanen
directeur

Bel mij terug

Heeft u een vraag, opmerking of informatie nodig? Als u dit formulier invult, bellen we u binnen 24 uur terug.

  • Dit veld is verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag een offerte aan