Empty

Planning en logistiek

Wij begrijpen uw wensen op gebied van korte levertijden en hoge leverbetrouwbaarheid. Leveren op de afgesproken datum is een kernwaarde van ons bedrijf. Daarvoor hebben we een uitgekiend logistiek proces ontwikkeld. Korte doorlooptijden zijn een voorwaarde voor een betrouwbare levering.

BOSCH Scharnieren was één van de eerste productiebedrijven in Nederland die Quick Response Manufacturing (QRM) introduceerde om de levertijd structureel in te korten en de productiekosten te verlagen. In 2007 is de overstap gemaakt naar POLCA, het daarbij horende productieorder-begeleidings-systeem.

Bosch Scharnieren werkt met Propos Bosch Scharnieren werkt met Propos Bosch Scharnieren werkt met Propos

Het rendement van die introducties is dermate groot geweest dat BOSCH Scharnieren, in samenwerking met Softtools Manufacturing, het software-pakket PROPOS heeft ontwikkeld. PROPOS software biedt de gebruiker de mogelijkheid productieprocessen te monitoren en te verbeteren zodat productieorders op tijd gereed komen. Het pakket bevat een digitale POLCA-module.

Veel productiebedrijven hebben moeite met het nakomen van afgesproken levertijden. PROPOS software verkort onze levertijden en verhoogt de leverbetrouwbaarheid. PROPOS is een shop floor control systeem dat productieorders volautomatisch en real time inplant. Doorlooptijden worden korter en uw orders zijn op tijd gereed.

Vragen over onze levertijden?

Op zoek naar maatwerk scharnieren? En wilt u deze scharnieren snel in huis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag direct een offerte aan of neem contact op met onze specialisten om de levertijden voor uw aanvraag te bespreken!

 

Bel mij terug

Heeft u een vraag, opmerking of informatie nodig? Als u dit formulier invult, bellen we u binnen 24 uur terug.

  • Dit veld is verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag een offerte aan