Paumelle

Gerolde paumellen

Paumellen zijn 2-delige scharnieren. Het bovenste paumelledeel draait dus op het onderste deel (bij scharnieren draaien de vingers van de scharnierdelen in elkaar). De pen is bevestigd in het onderste paumelledeel. Het voordeel van paumellen (paumelles) is dat de klep of deur gemakkelijk te plaatsen en uit te nemen is. Gerolde paumellen worden als maatwerk voor u geproduceerd. U geeft dus uw wensen op, passend bij uw constructie.

Oplooppaumellen (gerolde paumellen)

Een bijzondere vorm van gerolde paumellen zijn oplooppaumellen. Hierbij valt de deur op eigen gewicht in de door u gewenste richting (open of dicht). Oplooppaumellen in RVS 316 (AISI 1.4404) worden veelvuldig toegepast bij toilettengroepen en zwembadinrichtingen.

Meer informatie over gerolde paumellen?

Wilt u meer informatie over onze gerolde paumellen en/of oplooppaumellen? Via onderstaande buttons kunt u direct een offerte opvragen of contact met ons opnemen.

Inspiratie opdoen? Bekijk hier verschillende voorbeelden van gerolde paumellen.

*BOSCH Scharnieren is een B2B leverancier en levert standaard en maatwerk scharnieren voor de industrie. Ons aanbod is zodoende uitsluitend gericht op industriële toepassingen. Aan particulieren wordt niet geleverd.

Bel mij terug

Heeft u een vraag, opmerking of informatie nodig? Als u dit formulier invult, bellen we u binnen 24 uur terug.

  • Dit veld is verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag een offerte aan