Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Laseroperator

Ter uitbreiding van onze laserafdeling zoeken wij een enthousiaste laseroperator die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en die met zijn technisch inzicht en ervaring graag bij BOSCH Scharnieren maatwerk levert.

Wat ga jij doen als operator?

Op de afdeling wordt er gewerkt met een lasersnijmachine en combi machine (laser en pons nibbel machine). Jij bent verantwoordelijk voor het programmeren van beide machines en het nesten van de diverse onderdelen. Doordat er kleine runs worden gemaakt en dat het maatwerkscharnieren zijn, is geen enkel scharnier hetzelfde en is het van belang dat je goed van tekening kunt lezen. Dit maakt jouw werk divers. Je bedient zelfstandig de machines en voorziet ze van de juiste materialen. Er wordt voornamelijk gewerkt met RVS en staal, tussen de 1 en 6 mm dikte. Je constateert en lost (kleine) storingen op en voert klein onderhoud uit zodat de machines optimaal blijven draaien en de productie geen vertraging oploopt. Tijdens het uitrapen van de producten, hou je de kwaliteit in de gaten en ga de indien nodig de producten afbramen. Zo zorg jij ervoor dat er kwaliteit wordt geleverd en onze klanten tevreden blijven.

Wat bieden wij jou aan?

Wat vragen wij?

Wij vinden het belangrijk dat je enige jaren ervaring hebt als laseroperator. Het is een pré als je hebt
gewerkt met de programma’s NC Express – Prima Power en Sicam. Daarnaast kan je goed zelfstandig
werken, ben je collegiaal, heb een goede kennis van de techniek en van verschillend metaal opgedaan
in je werk en/of doordat je een metaalopleiding hebt afgerond. Van belang is dat je de Nederlandse
taal goed beheerst vanwege de werkinstructies. Ook ben je in het bezit van een reachtruckcertificaat
of ben je bereid deze cursus te volgen. Verder ben je nauwkeurig, kun je van tekening lezen vind je
het leuk om zelfstandig te werken met een eigen verantwoordelijkheid. Meedenken en eigen initiatief
tonen worden erg gewaardeerd.

Wie zijn wij?

BOSCH Scharnieren levert hoogwaardige maatwerkscharnieren voor de industrie in Europa. Van eenvoudig tot complex, van stukwerk tot grote series, compleet toegespitst op de eisen die worden stelt aan een scharnier. De mogelijkheden zijn eindeloos, het resultaat staat vast: duurzame hoogwaardige scharnieren op maat met snelle levertijden. BOSCH Scharnieren is een bedrijf met ruim 90 jaar ervaring en vakmanschap. Wij kennen de branche
en weten welke eisen er aan scharnieren worden gesteld.
Wij zijn trots op onze historie maar kijken ook vooruit. Ons bedrijf fungeert namelijk al jaren als best practice voor procesverbetering. Met onze state-of-the-art productietechnieken en pioniersgeest zijn
wij een flexibele partner die met de klanten meedenkt. Met onze technisch hoogstaande scharnieroplossingen willen wij de best mogelijke bijdrage leveren aan de productinnovaties van onze klanten.

Klaar om deel uit te maken van ons fantastische team?

Laat ons weten waarom jij perfect bij ons past en waarom wij jou niet kunnen missen! Klik op de onderstaande knop om direct te solliciteren.
Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988