Search
Close this search box.

Scharnieren voor de industrie

BOSCH is de specialist op gebied van scharnieren. Wij adviseren, ontwerpen en produceren duurzame scharnieren van de hoogste kwaliteit. Met korte levertijden bovendien. Of u nu behoefte heeft aan grote of kleine series, een standaardscharnier of complex maatwerk. Kwaliteit en service zijn onze uitgangspunten. 

Maatwerk scharnieren

Onze klanten innoveren en wij realiseren, zeggen wij altijd. Wij ontwerpen en produceren uw maatwerk-scharnier geheel klantspecifiek. Onze engineers zoeken daarbij naar de best mogelijke oplossing binnen uw programma van eisen. Flexibiliteit en korte levertijden zijn het uitgangspunt van onze service.

Standaard scharnieren

Wij beschikken over een groot aanbod standaard scharnieren. Zo zijn pianoscharnieren een specialisme van BOSCH Scharnieren. Daarnaast bieden wij het grootste assortiment laspaumellen in staal, roestvast staal en aluminium. Onze voorraadhoudende standaard scharnieren en paumellen leveren wij binnen 48 uur. 

Support nodig?

Wij helpen u graag verder. Stuur een berichtje via de chat pop-up of bel of mail ons voor meer informatie en advies.

Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988