Zoek
Sluit dit zoekvak.

Scharnieren voor de industrie

BOSCH Scharnieren is dé specialist in maatwerk scharnieren voor industriële toepassingen in tal van sectoren. Niet voor niets worden onze scharnieren door zowel architecten als opdrachtgevers voorgeschreven in verschillende projecten. Ontdek wat wij voor uw branche kunnen betekenen of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kennis waar u op kunt vertrouwen

Als specialist in scharnieren leveren wij aan tal van sectoren. Daarom kennen wij de eisen die aan de scharnieren gesteld worden in uw branche. Of u nu behoefte heeft aan sterke scharnieren voor verzwaarde deuren, corrosiewerende scharnieren voor zee, weer en wind of flexibele scharnieren die stijlvol dienen te op te gaan in het interieur. Onze ingenieurs denken met u mee voor een passende oplossing.

Daarom maatwerk

Referenties

BOSCH levert maatwerk voor grote en middelgrote bedrijven. Van absolute wereldspelers tot lokale ondernemers. Van complex stukwerk tot series van 2500 stuks.

Bekijk hier enkele van onze praktijkcases om inspiratie op te doen voor de vele mogelijkheden die wij bieden voor uw scharnieren op maat.

Wij kennen de eisen van uw branche. Daarom denken onze ingenieurs met u mee.

Dat is ervaring waar u kunt op vertrouwen.

Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988