Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over ons

BOSCH Scharnieren levert hoogwaardige maatwerkscharnieren voor de industrie in Europa.

Van eenvoudig tot complex, van stukwerk tot grote series, compleet toegespitst op de eisen die u stelt aan uw scharnier. De mogelijkheden zijn eindeloos, het resultaat staat vast: duurzame hoogwaardige scharnieren op maat met snelle levertijden.

Bosch Scharnieren denkt mee

Kiezen voor BOSCH Scharnieren is kiezen voor een partner met ruim 90 jaar ervaring en vakmanschap. Wij kennen uw branche en weten welke eisen er aan scharnieren gesteld worden. 

Wij zijn trots op onze historie maar kijken ook vooruit. Ons bedrijf fungeert namelijk al jaren als best practice voor procesverbetering. Met onze state-of-the-art productietechnieken en pioniersgeest heeft u een flexibele partner die met u meedenkt. 

Met onze technisch hoogstaande scharnier-oplossingen willen wij de best mogelijke bijdrage leveren aan de productinnovaties van onze klanten.

Kwaliteit & duurzaamheid

Bij BOSCH Scharnieren gaan wij een duurzame relatie aan met onze klanten. Daarom stellen wij de hoogste eisen aan onze scharnieren. Wij hanteren een stricte kwaliteitsstandaard en voldoen aan ISO 9001:2015. Alle scharnieren die wij leveren zijn van uitstekende en duurzame kwaliteit. 

Door bewust om te gaan met tijd en grondstoffen streven wij daarnaast naar een vermindering van de milieu-effecten van onze werkzaamheden.

Snelle levertijden dankzij procesoptimalisatie

BOSCH Scharnieren geldt al jaren als best practice bedrijf op het gebied van procesverbetering. Om aan de specifieke klantwensen en hoge eisen rond levertijden te voldoen, combineren wij hoogwaardig vakmanschap met een quick-response productiesysteem.

BOSCH Scharnieren levert betrouwbaar en op tijd. Ook wanneer orders een grotere variatie hebben of het complex stukwerk betreft.

Alles in huis

Onze productieafdeling is optimaal ingericht voor de productie van scharnieren. Dat doen we met vakkundige scharniermakers en een uitgebreid machinepark, speciaal ontworpen en toegerust voor scharnierbewerking. Wij hebben alles in huis voor uw maatwerk scharnier.

Bijna een eeuw scharnieren

Ons verhaal begon bijna een eeuw geleden in een kleine ruimte volgepakt met de machines, om uit te groeien tot één van de best practice bedrijven van Nederland.

Hoe? Door een passie voor vakmanschap en een uitstekende moraal onder werknemers, die het familiebedrijf nooit hebben verlaten. Door te staan voor een kwaliteit die de tand der tijd kan doorstaan. Onze scharnieren staan voor kwaliteit, in alle variaties, snel geleverd. Ook, en vooral, als het maatwerk moet zijn.

Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988