Search
Close this search box.

MILIEU

BOSCH Scharnieren is zich bewust van haar verantwoordelijkheid voor de zorg van een schoon en gezond milieu. De zorg voor het milieu vergroot immers de kwaliteit van onze diensten.

Daarom streven wij blijvend naar een vermindering van de milieueffecten van onze bedrijfsactiviteiten. Dit doen we door een stricte naleving van wet- en regelgeving, een efficient en duurzaam werkproces en de betrokkenheid van onze werknemers.

Onze uitgangspunten

1. Er zal worden zorg gedragen voor een stipte naleving van overheidsregels op milieugebied. Er zal naar beste vermogen actief worden bijgedragen aan de doelstellingen van de overheid op milieugebied.

2. Met de overheid en de omgeving zal een goed en open contact worden gehouden over milieuzaken.

3. Bij de uitoefening van alle bedrijfsactiviteiten en het gebruik van gevaarlijke stoffen zullen naar vermogen de beste technische en economisch verantwoorde maatregelen en voorzieningen worden getroffen om eventuele nadelige effecten voor het milieu tot een verantwoord minimum te beperken.

4. Een zo goed mogelijke beheersing en vermindering van de milieubelasting zal voortdurend punt van aandacht zijn in de bedrijfsvoering (voorkomen van milieubelasting in plaats van opruimen).

5. Iedere medewerker dient door inzet en betrokkenheid bij de uitvoering van zijn taak er zorg voor dragen dat schade aan het milieu naar beste vermogen wordt voorkómen. Instructies op milieugebied dienen strikt te worden opgevolgd.

Kwaliteit & duurzaamheid

Bij BOSCH Scharnieren gaan wij voor duurzaamheid. In onze omgang met het milieu, maar ook in de relaties met onze klanten. Daarom stellen wij de hoogste eisen aan onze scharnieren. Wij hanteren een stricte kwaliteitsstandaard en voldoen aan ISO 9001:2015. Alle scharnieren die wij leveren zijn van uitstekende en duurzame kwaliteit. 

Wij geloven dat de lange termijn altijd boven de korte termijn gaat. Behalve als het aan komt op levertijden. Wij leveren snel, betrouwbaar en op tijd. Ook wanneer orders een grotere variatie hebben of het complex stukwerk betreft.   

Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988