Zoek
Sluit dit zoekvak.

Scharnieren
machine- & apparatenbouw

In de machine- en apparatenbouw worden vele soorten scharnieren toegepast. Veelvuldig wordt met roestvast staal gewerkt. Maatwerkscharnieren van BOSCH zijn onmisbaar voor een optimaal resultaat. Of de scharnieren nu extra sterk of juist flexibel dienen te zijn, of bepaalde mogelijkheden dienen te bieden: onze constructeurs adviseren u graag. 

Onze klanten

BOSCH SCHARNIEREN: SPECIALIST IN ROESTVAST STAAL - RVS

BOSCH is specialist in roestvast stalen scharnieren. Roestvast staal biedt een sterkere corrosieweerstand ten opzichte van de meeste andere Cr-Ni staalsoorten in corrosieve milieus. 

Bij BOSCH Scharnieren maken wij gebruik van drie krachtige soorten roestvast staal (RVS).

304 is de klassieke, meest bekende austenitische RVS-soort. Deze RVS-soort biedt uitstekende all round eigenschappen en is in vele situaties toepasbaar. De goede corrosiewerende eigenschappen onderstrepen dit. Klik hier voor het specificatieblad.

316 wordt toegepast in situaties, waarin de hoogste eisen worden gesteld aan corrosiewerendheid en is chloor- en zeewaterbestendig. Hierbij moet u denken aan toepassing in kustgebieden, scheepvaart en offshore of specifieke industriële toepassingen (cleanroom, apparaten voor geneeskunde en levensmiddelen). Klik hier voor het specificatieblad.

BOSCH Scharnieren heeft onlangs voor een klant in de windenergiesector een gerold scharnier geproduceerd in Duplex RVS. Als het gaat om corrosievastheid en sterkte zijn petrochemie en off-shore voor de hand liggende omgevingen om duplex toe te passen. Klik hier voor het specificatieblad.

Maatwerkscharnieren voor MACHINES EN APPARATEN

Bij BOSCH Scharnieren werken vakmensen met jarenlange ervaring. Wij kennen de eisen die gesteld worden in uw branche. Daarom denken onze ingenieurs graag met u mee voor oplossingen die passen binnen uw project en programma van eisen. Niet voor niets worden onze scharnieren door zowel architecten als opdrachtgevers voorgeschreven in verschillende projecten.

Daar kunt u op vertrouwen.

cases scharnieren Machine- en apparatenbouw

IMG_6216-2 Machine- en apparatenbouw

Speciaalscharnier voor landbouwmachine de Pitbull

Maak kennis met de Pitbull! Voor deze innovatieve Compact Loader van Peeters Group gingen wij aan de slag met een speciaal maatwerk scharnier dat past ...
Lees meer →
GTT-Reveal-small-54-scaled Machine- en apparatenbouw

Duurzaam scharnier voor de waterstofauto van het Green Team

Bij BOSCH Scharnieren gaan wij voor duurzaamheid. In onze omgang met het milieu, maar ook in de relaties met onze klanten. Daarom zijn wij trots ...
Lees meer →
Scharnierdeel los of geassembleerd Alle sectoren

Los scharnierdeel of geassembleerd scharnier?

Geeft u de voorkeur aan losse scharnierdelen voor de montage van uw project of toch een volledig samengesteld scharnier? Voor een producent van transformatorhuisjes leverden ...
Lees meer →

Maatwerk scharnieren voor elk project.

vakmanschap waar u op kunt vertrouwen.

scharnier machinebouw apparatenbouw
Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988