Zoek
Sluit dit zoekvak.

Scharnieren
interieurbouw & design

BOSCH Scharnieren produceert een grote variatie aan scharnieren voor de interieurbouw en design. Deze ontwerpen wij geheel klantspecifiek zodat het scharnier perfect past bij uw ontwerp.

Wij stellen de hoogste kwaliteitseisen aan de afwerking. Zo kunnen wij het scharnier perfect laten opgaan in uw design met bijvoorbeeld een bochtscharnier of door het scharnier te poedercoaten of van een andere oppervlakte behandeling te voorzien.

Onze klanten

Poedercoating: stijlvol design

Indien kleur een rol speelt, is poedercoaten een uitstekende optie om een decoratieve en corrosiewerend uiterlijk aan het scharnier te bieden. Bijvoorbeeld om het scharnier stijlvol op te laten gaan in het interieur.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Maatwerkscharnieren voor design en interieurbouw

Bij BOSCH Scharnieren werken vakmensen met jarenlange ervaring. Wij kennen de eisen die gesteld worden in uw branche. Daarom denken onze ingenieurs graag met u mee voor oplossingen die passen binnen uw project en programma van eisen. Niet voor niets worden onze scharnieren door zowel architecten als opdrachtgevers voorgeschreven in verschillende projecten.

Daar kunt u op vertrouwen.

cases scharnieren interieurbouw en design

Scharnierdeel los of geassembleerd Alle sectoren

Los scharnierdeel of geassembleerd scharnier?

Geeft u de voorkeur aan losse scharnierdelen voor de montage van uw project of toch een volledig samengesteld scharnier? Voor een producent van transformatorhuisjes leverden ...
Lees meer →
kluisscharnier tot 180 graden te openen WEWO Interieurbouw

Scharnieren voor lockers: tot 180 graden te openen

Snel je studieboeken in je kluisje en door naar de volgende les, we herinneren ons allemaal onze school- en studietijd nog wel. Dan is het ...
Lees meer →
bosch scharnieren plafondafdekking Interieurbouw

Scharnieren voor kunststof plafondafdekking in treinen

BOSCH Scharnieren levert maatwerk voor… Ernst Hombach! Dit bedrijf is één van de leidende bedrijven op het gebied van kunststoftechniek met hun state-of-the-art thermovormen. Voor ...
Lees meer →

Maatwerk scharnieren voor elk project.

vakmanschap waar u op kunt vertrouwen.

Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988