Zoek
Sluit dit zoekvak.

Scharnieren
sanitaire ruimten

Bijzondere ruimten stellen ook bijzondere eisen aan het ontwerp en productie van het scharnier. Voor deze sanitaire ruimten produceert BOSCH Scharnieren oplooppaumellen, veer-, deur- en kastscharnieren. 

Onze klanten

Oplooppaumelles voor sanitair

Speciaal voor sanitaire ruimten heeft BOSCH Scharnieren een bijzondere RVS oplooppaumelle ontwikkeld. Hierbij valt de deur door het eigen gewicht in de door u gewenste richting.

De oplooppaumelle van BOSCH Scharnieren is uniek door haar scharnierpen van met slijtvast kunststof ommanteld roestvast staal. De oploophoek bedraagt 35 graden.

Maatwerkscharnieren voor sanitair

Bij BOSCH Scharnieren werken vakmensen met jarenlange ervaring. Wij kennen de eisen die gesteld worden in uw branche. Daarom denken onze ingenieurs graag met u mee voor oplossingen die passen binnen uw project en programma van eisen. Niet voor niets worden onze scharnieren door zowel architecten als opdrachtgevers voorgeschreven in verschillende projecten.

Daar kunt u op vertrouwen.

cases sanitair scharnieren

Scharnierdeel los of geassembleerd Alle sectoren

Los scharnierdeel of geassembleerd scharnier?

Geeft u de voorkeur aan losse scharnierdelen voor de montage van uw project of toch een volledig samengesteld scharnier? Voor een producent van transformatorhuisjes leverden ...
Lees meer →

Maatwerk scharnieren voor elk project.

vakmanschap waar u op kunt vertrouwen.

Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988