Zoek
Sluit dit zoekvak.

Scharnieren
voor dakelementen

Bij het plaatsen van daken is tijd een belangrijke factor. Het bouwproces moet steeds sneller en droger. Speciaal om aan deze eis tegemoet te komen heeft BOSCH scharnieren met een speciale toepassing: Scharnieren voor prefab dakelementen van hellende daken.

Onze klanten

scharnieren voor prefab dakelementen:
binnen één dag waterdicht

Met de speciale scharnieren voor prefab dakelementen voor hellende daken, wordt tijdens de montage het complete dak in één scharnierende beweging geplaatst. 

Door deze bijzondere scharnierfunctie is het gebouw in één dag wind- en waterdicht.

Maatwerkscharnieren voor Hellende daken

Bij BOSCH Scharnieren werken vakmensen met jarenlange ervaring. Wij kennen de eisen die gesteld worden in uw branche. Daarom denken onze ingenieurs graag met u mee voor oplossingen die passen binnen uw project en programma van eisen. Niet voor niets worden onze scharnieren door zowel architecten als opdrachtgevers voorgeschreven in verschillende projecten.

Daar kunt u op vertrouwen.

Maatwerk scharnieren voor elk project.

vakmanschap waar u op kunt vertrouwen.

scharnier dakelement
Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988