Zoek
Sluit dit zoekvak.

Scharnieren
brandwerende deuren

Produceert u brandwerende deuren of cabines? Dan heeft u speciale scharnieren nodig om te voldoen aan de eisen voor richtlijnen RF 30, RF 60, RF 90 en RF 120. Zo moeten de scharnieren bijvoorbeeld verzwaard zijn. BOSCH Scharnieren kan in samenwerking met u de juiste scharnieren ontwerpen en produceren. Aanvullende wensen? Wij horen het graag.

Onze klanten

welke eisen worden er gesteld aan scharnieren voor brandwerende deuren?

Vanwege het gewicht en formaat van de brandwerende deur is er behoefte aan een verzwaard scharnier dat opgewassen is tegen een dergelijke kracht. Daarnaast moet de deur volledig te sluiten zijn om te voorkomen dat de vlammen kunnen overslaan naar de volgende ruimte. 

Onze ingenieurs gaan graag voor u aan de slag met een veilige oplossing op maat.

Maatwerkscharnieren voor brandwerende deuren

Bij BOSCH Scharnieren werken vakmensen met jarenlange ervaring. Wij kennen de eisen die gesteld worden in uw branche. Daarom denken onze ingenieurs graag met u mee voor oplossingen die passen binnen uw project en programma van eisen. Niet voor niets worden onze scharnieren door zowel architecten als opdrachtgevers voorgeschreven in verschillende projecten.

Daar kunt u op vertrouwen.

cases scharnieren brandwerende deuren

Scharnierdeel los of geassembleerd Alle sectoren

Los scharnierdeel of geassembleerd scharnier?

Geeft u de voorkeur aan losse scharnierdelen voor de montage van uw project of toch een volledig samengesteld scharnier? Voor een producent van transformatorhuisjes leverden ...
Lees meer →

Maatwerk scharnieren voor elk project.

vakmanschap waar u op kunt vertrouwen.

scharnieren brandwerende deuren
Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988