Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maatwerk klepscharnieren van Bosch Scharnieren

Bij Bosch Scharnieren staan we klaar om u scharnieren te leveren van de hoogste kwaliteit. Scharnieren die er helemaal op zijn gemaakt om langdurig hun werk te blijven doen. Het maakt daarbij niet uit of u voor uw bedrijf scharnieren nodig heeft die van een afwijkende afmeting zijn. We produceren namelijk klepscharnieren die helemaal op uw wensen zijn afgestemd. Schroom dan ook niet om eens een kijkje bij ons te komen nemen om te bekijken wat er op dit gebied allemaal mogelijk is. Zo hebben wij online een lookbook klaarstaan waarin u ziet wat voor scharnieren wij u allemaal kunnen leveren.

Klepscharnieren uit ons lookbook

De beste scharnieren met een klep

Bosch Scharnieren is een specialist op het gebied van alles wat maar met scharnieren te maken heeft. We leveren u scharnieren die van de beste materialen gemaakt zijn, zodat ze zonder problemen volop gebruikt kunnen worden. Wij weten als geen ander aan wat voor eisen een goed scharnier moet voldoen en helpen u graag met het ontwerpen van een scharnier dat perfect werkt. De mogelijkheden op het gebied van scharnieren met klep zijn bij ons eindeloos. Deze leveren we dan ook nog eens in de hoogste kwaliteit, met een korte levertijd. U kunt bij ons terecht voor zowel stukwerk als scharnieren in een grote oplage.

Meer weten over onze maatwerk klepscharnieren?

We vinden het belangrijk om u de hoogst mogelijke kwaliteit op het gebied van scharnieren te leveren. We gebruiken de beste productietechnieken om deze kwaliteit te kunnen leveren. We hebben een echte pioniersgeest, waarbij we onze blik op zowel verleden als de toekomst hebben gericht. We zullen altijd kijken hoe we ons productieproces nog verder kunnen verbeteren, zodat we nog betere scharnieren voor u kunnen produceren. Meer weten? Neem dan gewoon met al uw vragen over klepscharnieren gewoon een keer contact met ons op.

Maatwerk klepscharnieren?
snel geleverd.
altijd kwaliteit.

klepscharnier
Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988