Search
Close this search box.

Scharnieren
voor medisch gebruik

In kritieke situaties is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op de juiste kwaliteit. Zeker bij medisch gebruik waar duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid essentieel kunnen zijn bij een goede en snelle hulpverlening. De juiste apparatuur op de juiste plaats en tijd kan immers levens redden! Bij BOSCH Scharnieren ontwikkelen wij speciaalscharnieren voor medisch gebruik waar medische professionals op kunnen vertrouwen.

Onze klanten

Hygiënisch en gebruiksvriendelijk

BOSCH Scharnieren is gespecialiseerd in maatwerk scharnieren voor medische professionals, die niet alleen duurzaam en van hoge kwaliteit zijn, maar ook gebruiksvriendelijk en hygiënisch in gebruik. 

Zo kunnen wij het scharnier na bewerking polijsten, zodat de scherpe randjes verdwijnen. Dit voorkomt dat de handschoenen van medische professionals scheuren bij gebruik. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze scharnieren eenvoudig te reinigen zijn, om zo de hygiëne te waarborgen.

Maatwerkscharnieren voor medische professionals

Bij BOSCH Scharnieren werken vakmensen met jarenlange ervaring. Wij kennen de eisen die gesteld worden in uw branche. Daarom denken onze ingenieurs graag met u mee voor oplossingen die passen binnen uw project en programma van eisen. Niet voor niets worden onze scharnieren door zowel architecten als opdrachtgevers voorgeschreven in verschillende projecten.

Daar kunt u op vertrouwen.

cases scharnieren voor medisch

bosch case fluido airguard3 Medisch

Gepolijst speciaalscharnier voor optimale hygiëne

In medische en sanitaire omgevingen is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op de juiste kwaliteit. Zeker bij medisch gebruik waar duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid essentieel ...
Lees meer →
notfalkoffer.de BOSCH hygiënsch en duurzaam scharnier Medisch

Hygiënisch scharnier waar je op kunt vertrouwen

In kritieke situaties is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op de juiste kwaliteit. Zeker bij medische noodgevallen, waar de juiste apparatuur op de juiste ...
Lees meer →

Maatwerk scharnieren voor elk project.

vakmanschap waar u op kunt vertrouwen.

gerold scharnier
Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988