Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gepolijst speciaalscharnier voor optimale hygiëne

In medische en sanitaire omgevingen is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op de juiste kwaliteit. Zeker bij medisch gebruik waar duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid essentieel kunnen zijn bij een goede en snelle hulpverlening. Daarom gingen wij voor de Fluido® AirGuard aan de slag met een hoge kwaliteit scharnier waar medische professionals op kunnen vertrouwen.

BOSCH levert maatwerk scharnieren voor … het Fluido® AirGuard System!

Het Fluido® AirGuard System is een uniek systeem voor het verwarmen van bloed en vloeistoffen van The Surgical Company (divisie Patient Temperature Management, voorheen The 37Company), een toonaangevend Europees bedrijf dat wereldwijd actief is op het gebied van hypothermie. Het bedrijf ontwikkelde met het Fluido® AirGuard System een uniek en innovatief systeem dat bloed en vloeistoffen verwarmt met behulp van infrarood-technologie. Dit is een droge methode die het risico op besmetting met water voorkomt.

Duurzame scharnieren voor hygiënisch gebruik

Het systeem bestaat uit een IV-paal met bloed- en vloeistoffen verwarmer, een lucht detector en beschermer, compressor en bovenaan twee drukkamers waar het infuus en de bloedzakken in kunnen. Om deze drukkamers optimaal te kunnen openen en sluiten had the Surgical Company PTM behoefte aan een scharnier dat niet alleen goed sluit, maar ook de hygiëne waarborgt.

Hygiëne en gebruiksvriendelijkheid gewaarborgd

Daarom gingen wij aan de slag met een speciaal aluminium scharnierdeel dat na bewerking gepolijst en vervolgens geanodiseerd is. Het polijsten van het scharnier zorgt ervoor dat de iets scherpe randjes van het scharnier verwijderd worden, zodat de handschoenen van de medische professionals niet scheuren tijdens het wisselen van de bloedzakken.

(Scharnier nr. 159687, Aluminium, 260x28x10mm pen ø3mm)

Meer over de Fluido® Airguard

Meer over The Surgical Company PTM

Deel dit artikel

Meer nieuws

Nieuws

PERSBERICHT

Estève et Compagnie kondigt de overname aan van PAUMELLES LIEGEOISES,een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de productie van laspaumelles engeprofileerde scharnieren in kleine series voor industriële

Onze klanten innoveren.
Wij realiseren.

Wij bespreken graag de mogelijkheden
voor uw volgende project.

scharnier machinebouw apparatenbouw
Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988