Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hygiënisch scharnier waar je op kunt vertrouwen

In kritieke situaties is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op de juiste kwaliteit. Zeker bij medische noodgevallen, waar de juiste apparatuur op de juiste plaats en tijd levens kan redden. Daarom gingen wij voor de medische emergency koffers van Notfalkoffer.de aan de slag met een hoge kwaliteit scharnier waar de medische professionals op kunnen vertrouwen.

BOSCH levert maatwerk scharnieren voor … Notfallkoffer.de!

Notfallkoffer.de is de specialist in medische emergency kits en bewijst zich al jarenlang als marktleider in de tandheelkunde. Sindsdien heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in de productie van volledig aluminium koffers en de levering van medische uitrusting aan EMS (Emergency Medical Services) professionals.

Hoge kwaliteit en duurzaamheid zijn vereisten

Notfalkoffer.de richt zich op het verstrekken van noodapparatuur van hoge kwaliteit, die gemakkelijk werkt. De juiste medische equipment op het juiste moment en de juiste plaats kan ervoor zorgen dat levens gered worden. Voor hun aluminium koffers hadden zij daarom scharnieren nodig van een hoge kwaliteit en duurzaamheid. Een opdracht die aan BOSCH Scharnieren wel is toevertrouwd!

Duurzame scharnieren voor hygiënisch gebruik

Uiteraard speelt de kwaliteit bij dergelijke cruciale gebruiksproducten een grote rol. Wij gingen daarom aan de slag met een duurzaam RVS scharnier waar de medische professionals bij het gebruik van de koffers op kunnen vertrouwen. Het scharnier is bovendien ook nog eens eenvoudig te reinigen, met weinig tot geen vuilaanhechting om zo de hygiëne van de koffers te waarborgen.

 
(Scharnier nr. 153694, RVS, 390x41x1,5mm pen ø3mm)

Meer over de Eurosafe Notfallkoffer? www.notfallkoffer.de

Deel dit artikel

Meer nieuws

Onze klanten innoveren.
Wij realiseren.

Wij bespreken graag de mogelijkheden
voor uw volgende project.

scharnier machinebouw apparatenbouw
Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988