Search
Close this search box.

Laspaumellen bestellen bij Bosch Scharnieren

U zoekt voor uw bedrijf een specialist op het gebied van laspaumellen? U maakt producten waar deze paumellen in gebruikt worden en heeft hier een bepaald aantal exemplaren van nodig? Dan nodigen wij u uit om eens een kijkje te nemen bij de uitgebreide informatie over laspaumellen die wij voor u op onze website klaar hebben staan. We verkopen maatwerk laspaumellen, die geheel op uw eisen worden afgestemd. Zo weet u zeker dat u strak een product in huis haalt dat perfect werkt en dat daarbij ook nog eens precies op maat voor u is gemaakt. We hebben bij Bosch Scharnieren meer dan 90 jaar ervaring op het gebied van de productie van laspaumellen en alle andere soorten scharnieren.

Paumellen in las stijl

Neemt u om te beginnen eens een kijkje in ons online lookbook. Hier vindt u een overzicht van alle scharnieren en paumellen die wij in het assortiment voor u klaar hebben staan. U krijgt dan een goede indruk van wat wij u allemaal kunnen leveren, wellicht doet u op dit gebied ook nog inspiratie op. We willen daarbij aantekenen dat alle scharnieren die wij in het lookbook hebben gestaan geheel voor u op maat kunnen worden gemaakt. Zo hoeft u niet te werken met scharnieren die net niet helemaal passen en daardoor ook net niet goed werken.

Meer weten over onze maatwerk laspaumellen?

Indien u vragen heeft over onze scharnieren, kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We beantwoorden graag uw vragen en staan ook klaar om u advies te geven over onze scharnieren. We bekijken samen met u wat voor product u maakt en wat voor scharnieren hier het beste bij passen. We produceren voor u een grote hoeveelheid scharnieren met dezelfde specificatie, maar we zijn ook in te schakelen voor een beperkte serie, of zelfs een enkel scharnier. Al onze scharnieren voldoen aan de strengste eisen die hier maar aan gesteld kunnen worden.

Het grootste assortiment laspaumellen
in staal, RVS en aluminium.

hoge kwaliteit, snel geleverd.

Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988