Search
Close this search box.

BOSCH 90 jaar: een historisch uitje

Afgelopen 18 en 19 april heeft het personeel van BOSCH van een korte vakantie aan zee mogen genieten, ter ere van het 90-jarige bestaan van ons bedrijf.

De donderdag begon met een prachtige rondvaart in IJmuiden, langs indrukwekkende bezienswaardigheden, waarvan de meest in het oog springende toch zeker de grootste sluis ter wereld was.

Na een rondleiding in het Hoogovens museum vol geschiedenis over het staalbedrijf, sloten we de dag af met een wandeling naar het Hotel Zeeduin, om alle indrukken te laten bezinken.

De volgende dag vertrokken we over de bloembollenroute naar het Louwman automuseum in Wassenaar, waar Fried Kaanen de dag aftrapte met een mooie toespraak over BOSCH en de rijke historie van ons bedrijf. Uiteraard gevolgd door een fascinerende rondleiding langs ’s werelds oudste privécollectie automobielen.

Na twee dagen vol onvergetelijke ervaringen, keerden we voldaan en verrijkt met historie, terug naar huis.

Alles was tot in de puntjes verzorgd. Het uitje vormde zo een mooi samenzijn om ons 90-jarige jubileum niet zo maar voorbij te laten gaan.

Deel dit artikel

Meer nieuws

Nieuws

PERSBERICHT

Estève et Compagnie kondigt de overname aan van PAUMELLES LIEGEOISES,een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de productie van laspaumelles engeprofileerde scharnieren in kleine series voor industriële

Onze klanten innoveren.
Wij realiseren.

Wij bespreken graag de mogelijkheden
voor uw volgende project.

scharnier machinebouw apparatenbouw
Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988