Search
Close this search box.

Scharnieren
voor de metaalindustrie

Voor metaalbedrijven is maatwerk meestal de standaard. Voor de scharnieren is dat niet anders. BOSCH Scharnieren ondersteunt in deze behoefte door het scharnier klantspecifiek aan te passen aan uw constructie. Bovendien bieden wij veel mogelijkheden in o.a. de afwerking en de coating, afhankelijk van uw wensen. 

Onze klanten

Maatwerk als specialisme

BOSCH Scharnieren is gespecialiseerd in maatwerk scharnieren voor de industrie. Wij ontwerpen elk scharnier op maat en stellen daarbij de hoogste eisen aan kwaliteit en duurzaamheid. 

Dankzij onze geoptimaliseerde bedrijfsprocessen en shop floor control systeem zijn wij in staat om zowel grotere series als complex stukwerk met een korte doorlooptijd te leveren. 

Zo bent u altijd verzekerd van de benodigde scharnieren, en kunt u op tijd aan uw klanten blijven leveren.

Maatwerkscharnieren voor metaal

Bij BOSCH Scharnieren werken vakmensen met jarenlange ervaring. Wij kennen de eisen die gesteld worden in uw branche. Daarom denken onze ingenieurs graag met u mee voor oplossingen die passen binnen uw project en programma van eisen. Niet voor niets worden onze scharnieren door zowel architecten als opdrachtgevers voorgeschreven in verschillende projecten.

Daar kunt u op vertrouwen.

cases scharnieren voor metaal

Scharnierdeel los of geassembleerd Alle sectoren

Los scharnierdeel of geassembleerd scharnier?

Geeft u de voorkeur aan losse scharnierdelen voor de montage van uw project of toch een volledig samengesteld scharnier? Voor een producent van transformatorhuisjes leverden ...
Lees meer →

Maatwerk scharnieren voor elk project.

vakmanschap waar u op kunt vertrouwen.

gerold scharnier
Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988