Search
Close this search box.

Speciale scharnieren voor uw bedrijf

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar scharnieren? Zijn dit scharnieren die afwijken van de standaard scharnieren zoals u deze normaal gesproken kunt kopen? Dan nodigen wij u van harte uit om een keer te komen kijken bij de mogelijkheden die u bij Bosch Scharnieren heeft. Wij hebben namelijk speciale scharnieren in ons assortiment, die we ook nog eens helemaal op maat voor u maken. Zo heeft u scharnieren die helemaal aan uw wensen voldoen en waarmee u direct aan de slag kunt. Neemt u eens een kijkje bij de uitgebreide informatie over onze producten die wij voor u op deze website hebben klaarstaan.

Een greep van de speciale scharnieren uit ons lookbook

Maatwerk speciale scharnieren

Het is belangrijk om voor uw product of bedrijf de juiste scharnieren te gebruiken. Scharnieren hoeven maar een klein beetje af te wijken van de specificaties en ze werken al gelijk minder goed. We hebben bij Bosch Scharnieren wel die scharnieren voor u klaarstaan waarmee u aan de slag kunt gaan. Sterker nog, wij maken deze scharnieren speciaal op maat voor u. Zo weet u helemaal zeker dat de scharnieren aan alle voorwaarden voldoen. Wij hanteren bij het maken van onze scharnieren strikte kwaliteitseisen, zodat onze klanten er helemaal zeker van kunnen zijn dat alles helemaal zo werkt als ze wensen.

Meer weten over onze speciale scharnieren?

Wilt u uw scharnieren speciaal laten maken door ons? Neem hier dan vandaag nog contact over op met ons. We gaan dan graag eens samen met u bekijken wat de mogelijkheden op het gebied van deze scharnieren zijn. U kunt natuurlijk ook altijd even een kijkje nemen in het lookbook dat u elders op onze website terugvindt. Hier vindt u voorbeelden van scharnieren die wij voor u kunnen produceren. Met ons maatwerk voor speciale scharnieren heeft u straks de scharnier die helemaal aan uw wensen voldoet.

Speciale scharnieren nodig?
snel geleverd.
altijd kwaliteit.

Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988