Search
Close this search box.
Scharnierdeel los of geassembleerd

Los scharnierdeel of geassembleerd scharnier?

Deel dit artikel

Geeft u de voorkeur aan losse scharnierdelen voor de montage van uw project of toch een volledig samengesteld scharnier? Voor een producent van transformatorhuisjes leverden wij voorheen losse scharnierdelen, maar door hoge externe kosten en lange doorlooptijden, gingen wij op zoek naar een passende oplossing. Dankzij een nieuwe constructie kunnen wij het scharnier nu compleet geassembleerd aan de klant leveren.

Los scharnierdeel voor transformatorhuisjes

Bij BOSCH Scharnieren worden de scharnieren normaal gesproken gemonteerd, klaar voor gebruik. Het kan echter zijn dat u liever losse delen ontvangt, bijvoorbeeld omdat dit handiger is voor de montage bij uw project. We kunnen deze losse delen dan voor u inschalen zodat u met één pakketje alle benodigde delen heeft.

Eén van onze klanten bewandelde echter de omgekeerde weg. Voor een producent van transformatorhuisjes leverden wij losse scharnierdelen die gebruikt worden om de metaaldeuren aan de betonnen casco te koppelen. Naast de precieze afwerking is vooral de lange levensduur van belang, omdat deze huisjes uitgelegd worden voor min. 30 jaar.

Extern assembleren of samengesteld scharnier?

Op verzoek van de klant hebben wij de losse scharnierdelen nu vervangen door het complete scharnier, direct klaar voor gebruik. Hoewel de externe assemblage voorheen handiger was met de montage liep de klant namelijk tegen hoge kosten en lange doorlooptijden aan bij de externe partij.

Duurzaam scharnier voor transformatorhuisjes

Na een verandering van de door de klant in het verleden voorgestelde constructie leveren wij het scharnier compleet geassembleerd. Het resultaat? Een duurzaam scharnier van hoge kwaliteit, snel geleverd. Perfect geschikt voor de lange levensduur die bij transformatorhuisjes nodig is.

Los scharnierdeel of samengesteld scharnier? (vb: vouwscharnier los #157567, geassembleerd #159869)

trafoscharnier geassembleerd

Meer cases?

Nieuws

PERSBERICHT

Estève et Compagnie kondigt de overname aan van PAUMELLES LIEGEOISES,een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de productie van laspaumelles engeprofileerde scharnieren in kleine series voor industriële

Onze klanten innoveren.
Wij realiseren.

Wij bespreken graag de mogelijkheden
voor uw volgende project.

scharnier machinebouw apparatenbouw
Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988