Search
Close this search box.

Maatwerk op het gebied van glasscharnieren

Wilt u glasscharnieren bestellen bij een specialist op het gebied van de productie van scharnieren? Scharnieren van glas die door een bedrijf worden gemaakt dat al meer dan 90 jaar ervaring heeft als het op scharnieren aankomt? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. We hebben bij Bosch Scharnieren namelijk specialisten klaarstaan op dit gebied, die graag voor u aan de slag gaan om maatwerk glasscharnieren voor u te produceren. Geeft u uw eisen op het gebied van de scharnieren door en wij gaan ermee aan de slag om ervoor te zorgen dat deze scharnieren geheel volgens uw specificaties worden gemaakt.

Een greep uit ons lookbook

Scharnieren van glas

Het is niet altijd makkelijk om scharnieren te vinden die helemaal aan uw specificaties voldoen. Vandaar ook dat het goed is om eens bij een specialist op dit gebied te komen kijken, om te zien wat er allemaal voor scharnieren te krijgen zijn. We hebben elders op deze website een lookbook voor u klaargezet, waarin u ziet staan wat voor scharnieren wij allemaal voor u in petto hebben. Als u hier een scharnier tussen ziet staan dat u graag door ons wilt laten produceren, dan gaan wij hier meteen mee aan de slag voor u. Deze kunnen uiteraard gemaakt worden volgens andere specificaties indien u dit wenst.

Meer weten over onze maatwerk glasscharnieren?

Indien u meer wilt weten over onze scharnieren en de mogelijkheden die we bij het produceren van onze scharnieren allemaal te bieden hebben, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om uw vragen voor u te beantwoorden en al onze mogelijkheden met u door te nemen. Bij ons kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit, we stellen namelijk hoge eisen aan onze producten. Daarbij gaan we altijd bewust om met onze grondstoffen, zodat we zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu. Dankzij onze procesoptimalisatie staan wij garant voor een snelle levering van onze scharnieren, ongeacht of het hier gaat om een enkel scharnier of een grote hoeveelheid scharnieren.

Maatwerk glasscharnier?
snel geleverd.
altijd kwaliteit.

scharnier glasdeur
Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988