Search
Close this search box.

MKB Metaal wordt door mensen gedreven

Een jaar geleden presenteerde Koninkliike Metaalunie Fried Kaanen als haar nieuwe voorzitter. Een jaar lang zocht Kaanen nadrukkelijk het contact met de leden. Het leidde onder meer tot belangrijke input voor het Metaalunie Beleidsplan 2015-2o2o en voor de cao-onderhandelingen. Een meer dan waardevol jaar. Terugblikken erop doet Kaanen liever niet. “Daar ben ik niet zo van”, zegt hij. “Er zijn wel ontwikkelingen geweest die ook nu van belang zijn. Economisch herstel is gekomen, maar er zijn wereldwijd nog steeds ontwikkelingen gaande die mij zorgen baren”, aldus Kaanen.

Lees hier het interview met voorzitter van Koninklijke Metaalunie Fried Kaanen over de mens in het metaalbedrijf.

Bron: Metaal & Techniek augustus 2015

Deel dit artikel

Meer nieuws

Nieuws

PERSBERICHT

Estève et Compagnie kondigt de overname aan van PAUMELLES LIEGEOISES,een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de productie van laspaumelles engeprofileerde scharnieren in kleine series voor industriële

Onze klanten innoveren.
Wij realiseren.

Wij bespreken graag de mogelijkheden
voor uw volgende project.

scharnier machinebouw apparatenbouw
Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988