Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pianoscharnieren op maat

Als u voor uw bedrijf op zoek bent naar pianoscharnieren, dan is het soms nog best lastig om hier het beste exemplaar voor te vinden. Per slot van rekening is het zo dat uw wensen op dit gebied behoorlijk specifiek kunnen zijn. Dan is het belangrijk om geen genoegen te nemen met een scharnier dat niet helemaal perfect is. Dit kan namelijk bij het gebruik voor problemen zorgen. Het is beter om voor scharnieren in piano stijl contact op te nemen met Bosch Scharnieren. Wij leveren namelijk de hoogste kwaliteit die er op dit gebied te vinden is. Daar komt dan nog eens bij dat wij al onze scharnieren geheel op maat aan u leveren.

Maatwerk pianoscharnieren

We hebben bij Bosch Scharnieren de middelen en mensen klaarstaan om de beste scharnieren te maken die er te vinden zijn. We hebben dan ook al 90 jaar ervaring met het maken van scharnieren. We hebben daarbij altijd de wensen van onze klanten voorop staan. We willen er graag voor zorgen dat u aan de slag kunt met scharnieren in piano stijl die precies doen wat u wenst. Neemt u eens een kijkje in ons lookbook, dat u elders op deze website vindt, om hier een goede indruk te krijgen van wat wij u allemaal kunnen leveren. Wellicht doet u hier ook inspiratie op voor een scharnier die u bij uw bedrijf wilt gaan gebruiken.

Meer weten over onze maatwerk pianoscharnieren?

Wij staan klaar om u maatwerk pianoscharnieren te leveren. Schroom dan ook niet om eens een kijkje te komen nemen bij ons om te zien wat er op dit gebied allemaal te krijgen is. U kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen op het gebied van de beste scharnieren die er te krijgen zijn. Samen met u gaan we dan bekijken wat voor pianoscharnieren u geleverd wilt krijgen. Onze scharnieren voldoen aan de meest strikte kwaliteitseisen, waarbij we ook altijd ons best doen om onze scharnieren zo duurzaam mogelijk te produceren.

Onze standaard pianoscharnieren

altijd 2500mm.
altijd snel geleverd.
altijd kwaliteit.

pianoscharnier maatwerk
Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988