Zoek
Sluit dit zoekvak.

Smart production day groot succes

Afgelopen donderdag waren wij als spreker aanwezig op de Smart Production Day in Antwerpen, hét evenement voor QRM, LEAN en SMART Excellence.

Smart Production Day

Op 26 september 2019 vond in Antwerpen de congresdag Smart Production Day plaats. De dag werd georganiseerd door Agoria in samenwerking met netwerk Leanlead. Met 200 deelnemers uit Vlaanderen was de dag geheel uitverkocht.

Tijdens diverse presentaties over Operational Excellence, Lean en QRM werden diverse aspecten van SMART production onder de aandacht gebracht.

BOSCH Scharnieren operational excellence in QRM

Voor de toehoorders presenteerde Fried Kaanen de business case van BOSCH Scharnieren. Hij liet zien hoe BOSCH Scharnieren haar doorlooptijden heeft verkort en de leverbetrouwbaarheid naar het hoogste niveau heeft gebracht door gebruik te maken van de methodieken van QRM en de implementatie van PROPOS shop floor control software.

 

Deel dit artikel

Meer nieuws

Nieuws

PERSBERICHT

Estève et Compagnie kondigt de overname aan van PAUMELLES LIEGEOISES,een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de productie van laspaumelles engeprofileerde scharnieren in kleine series voor industriële

Onze klanten innoveren.
Wij realiseren.

Wij bespreken graag de mogelijkheden
voor uw volgende project.

scharnier machinebouw apparatenbouw
Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988