Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Tijd is geld, maar het draait om mensen’

“Tijd is heel veel geld.” Quick Response Manufacturing – QRM – baseert het integrale bedrijfsproces op doorlooptijd. Met wachttijden, in welke vorm of fase dan ook, verdwijnen ook de ‘spoedjes’.

QRM scheelt veel in de kosten én concurrentie

De praktijk bewijst dat – in de woorden van QRM-boegbeeld Rajan Suri – met QRM inderdaad klauwen met geld én marktaandeel te verdienen is. Dat gaat niet vanzelf, de repercussies op organisatie, productie-inrichting en investeringsbeleid zijn groot. Metaalunie’s technologieplatform Teqnow haalde Rajan Suri 20 oktober 2016 naar Nieuwegein. De 120 aanwezige mkb-ondernemers hadden die klauwen met geld al in het vizier. It’s about time – het draait om tijd – is de rode draad in QRM.

Lees het hele artikel in de november editie van Metaal&Techniek hier.

Deel dit artikel

Meer nieuws

Nieuws

PERSBERICHT

Estève et Compagnie kondigt de overname aan van PAUMELLES LIEGEOISES,een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de productie van laspaumelles engeprofileerde scharnieren in kleine series voor industriële

Onze klanten innoveren.
Wij realiseren.

Wij bespreken graag de mogelijkheden
voor uw volgende project.

scharnier machinebouw apparatenbouw
Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988