Search
Close this search box.

Vouwscharnieren op maat

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een producent van scharnieren, die voor u vouwscharnieren in het assortiment heeft staan? Bij Bosch Scharnieren bent u dan aan het juiste adres. We hebben alle mogelijke scharnieren voor u in de aanbieding. Ons bedrijf is dan ook al ruim 90 jaar de specialist op het gebied van scharnieren in Nederland. We leveren scharnieren met een vouw die u direct in uw bedrijf kunt gebruiken. Of u nu een enkele scharnier nodig heeft voor een bepaalde opdracht, of een groot aantal scharnieren om in producten te kunnen verwerken, wij leveren deze voor u. Wij zorgen voor maatwerk vouwscharnieren, die ook nog eens snel worden geleverd.

Een greep van de vouwscharnieren uit ons lookbook

Maatwerk vouwscharnieren van Bosch Scharnieren

We vinden het belangrijk om onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. Scharnieren die perfect werken, maar die daarbij ook precies in een productie kunnen worden ingepast. Vandaar ook dat wij scharnieren maken die geheel voldoen aan uw specificaties. Neemt u hiervoor eens een kijkje in ons online lookbook, om hier te zien wat voor scharnieren wij in het verleden al hebben geproduceerd, en wat u ook bij ons kunt bestellen. We leveren kwaliteit van de bovenste plank, waarbij u er altijd op mag rekenen dat deze scharnieren met vouw lang mee zullen gaan.

Meer weten over onze maatwerk vouwscharnieren?

Indien u vragen heeft over onze scharnieren en wat wij bij het maken van scharnieren voor u kunnen betekenen, dan mag u altijd even contact met ons opnemen. We staan klaar om u te helpen bij het produceren van scharnieren die het beste werken, en die hun werk ook blijven doen. Wij weten door onze jarenlange ervaring wat voor eisen er allemaal aan scharnieren kunnen worden gesteld en gaan hier dan ook graag mee aan de slag voor u. Zo krijgt u betrouwbare scharnieren van de beste kwaliteit die er te vinden is.

Maatwerk vouwscharnieren?
snel geleverd.
altijd kwaliteit.

Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988