Zoek
Sluit dit zoekvak.

20 jaar Quick Response Manufacturing (QRM)

QRM bestaat 20 jaar! Reden voor dhr. Van Ede van Procesverbeteren.nl om zijn belangrijkste bevindingen op een rij te zetten. Wat blijkt? QRM is in opkomst! Ook al is er steeds meer interesse voor deze aanpak, toch werken er nog relatief weinig bedrijven mee.

Nederland koploper in QRM

In Nederland, overigens een koploper in QRM, zijn dat er zo’n vijftien. Met name in het MKB in houtbewerking, metaalbewerking of (elektronica)assemblage. BOSCH Scharnieren komt volgens Van Ede het dichtst in de buurt van een echt QRM-bedrijf; wij passen vrijwel alle QRM-elementen toe in ons productieproces. Daarbij werken we met digital POLCA en de volautomatische QRM-productieplanningtool PROPOS software. Met deze aanpak hebben we bijzonder mooie resultaten kunnen boeken in het optimaliseren van ons productieproces.

Quick Response Manufacturing 20 jaar

Lees hier het volledige artikel op procesverbeteren.nl.

Deel dit artikel

Meer nieuws

Onze klanten innoveren.
Wij realiseren.

Wij bespreken graag de mogelijkheden
voor uw volgende project.

scharnier machinebouw apparatenbouw
Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988