Zoek
Sluit dit zoekvak.

Meer noodzaak voor zelfsturing: BOSCH als best practice

Eigen regie is ook zeggenschap over de invulling van je eigen werk. Een bedrijf maakt geen producten, dat doen de medewerkers. Dat medewerkers de verantwoordelijkheid krijgen en kunnen nemen voor hun werk en hun product, maakt het product beter en het werk leuker.

Autonomie op de werkvloer

Zelfregie op de werkvloer dus. Arbeidsvoorwaardencoördinator van CNV Vakcentrale Arend van Wijngaarden ging daarom op bezoek bij het bedrijf BOSCH Scharnieren, van Fried Kaanen. Dit bedrijf wordt geprezen om zijn sociale innovatie en beschouwd als een voorbeeld van het Rijnlandse overlegmodel voor de werkvloer. Wat bleek: de globalisering is hier niet de bedreiging van ons Rijnlandse overlegmodel, maar de reden het weer uit te vinden.

Lees hier het gehele interview met Fried Kaanen in de Arbeidsvoorwaardennota 2018 van CNV

Deel dit artikel

Meer nieuws

Nieuws

PERSBERICHT

Estève et Compagnie kondigt de overname aan van PAUMELLES LIEGEOISES,een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de productie van laspaumelles engeprofileerde scharnieren in kleine series voor industriële

Onze klanten innoveren.
Wij realiseren.

Wij bespreken graag de mogelijkheden
voor uw volgende project.

scharnier machinebouw apparatenbouw
Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988