Zoek
Sluit dit zoekvak.

BOSCH Scharnieren als best practice op Smart Production Day

Komende donderdag 26 september organiseren Agoria en Lean Lead samen hét evenement voor QRM, LEAN en SMART Excellence, de Smart Production Day in Antwerpen. Middels inspirerende cases laten verschillende ‘best practice’ bedrijven en ‘lean speed cases’ zien hoe bedrijven succesvol kunnen transformeren naar een Factory of the Future. En BOSCH Scharnieren is één van de highlights van dit volledig uitverkochte event!

BOSCH Scharnieren als best practice spreker

Wij hebben de eer om als één van de zes referentiebedrijven aanwezig te zijn op dit evenement. Namens BOSCH zal Fried Kaanen als spreker optreden. Hij zal spreken over onze ervaringen op het gebied van doorlooptijdverkorting met behulp van QRM en PROPOS software als shop floor control.

We hebben in ieder geval een mooie aankondiging: “Deze innovatieve aanpak op basis van de QRM filosofie resulteert in lage voorraden, korte levertijden, kwalitatieve producten en efficiënt teamwerk. De resultaten liegen er niet om; ze zijn van 250 klanten naar 600 op jaarbasis gegaan. Het aandeel export is van 15% naar meer dan 60% gestegen en de duurzame inzetbaarheid door zelfsturende teams leverde ze ook nog een plek op in de landelijke top 3 van ‘Elke-dag- beter’-bedrijven.”

Meer over smart industry

Meer weten over het evenement? Lees het hier: SMART op weg naar een Factory of the Future

Meer over BOSCH en QRM

Naar aanleiding van onze rol als pionier in QRM, zijn wij recent geïnterviewd door het tijdschrift Kwaliteit in Bedrijf. Wat QRM is, waarom we ervoor kozen én hoe we het toepassen in de praktijk, leest u in een uitgebreid interview.

Deel dit artikel

Meer nieuws

Nieuws

PERSBERICHT

Estève et Compagnie kondigt de overname aan van PAUMELLES LIEGEOISES,een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de productie van laspaumelles engeprofileerde scharnieren in kleine series voor industriële

Onze klanten innoveren.
Wij realiseren.

Wij bespreken graag de mogelijkheden
voor uw volgende project.

scharnier machinebouw apparatenbouw
Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988