Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vandaag 62 jaar geleden…

62 jaar geleden maakte BOSCH de grote overstap van het Westen naar het Oosten, waar BOSCH wist uit te groeien tot een middelgrote fabriek in Terborg (1957), nu het bedrijf eindelijk de ruimte kreeg waar het zo naar verlangde.

Fabriek-minded en familiegeest

De Achterhoek bleek volgens grondlegger Willem Gerrit Bosch bovendien goed ‘fabriek-minded’. Dat hij een vooruitziende blik had blijkt uit het feit dat wij nog altijd met veel plezier in Doetinchem zitten, vandaag de dag in De Huet, maar nog altijd in de geest van vroeger:

“De heer Bosch bleek vooral verheugd over de prettige geest welke hier heerst, en waarbij oud en nieuw personeel zich beijverde een produkt te brengen, dat alle kritiek kan doorstaan. In de fabrieks- en kantineruimte was toen nog een gezellig samenzijn, dat in de geest van een groot familiefeest geruime tijd duurde.” (Het Vrije Volk, 10-09-1957)

Lees er alles over in onze geschiedenis: ‘Ruim 90 jaar scharnieren’.

Deel dit artikel

Meer nieuws

Nieuws

PERSBERICHT

Estève et Compagnie kondigt de overname aan van PAUMELLES LIEGEOISES,een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de productie van laspaumelles engeprofileerde scharnieren in kleine series voor industriële

Onze klanten innoveren.
Wij realiseren.

Wij bespreken graag de mogelijkheden
voor uw volgende project.

scharnier machinebouw apparatenbouw
Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988