Ook voor homedesign levert BOSCH Scharnieren maatwerk!

8 april 2020

BOSCH Scharnieren levert maatwerk voor… Novy! Dé specialist in hoogstaande afzuigkappen en kookplaten. Novy staat voor jarenlang vakmanschap en innovatie. Niet voor niets is het bedrijf een toonaangevende naam in de keukenventilatie. Vooral hun randafzuiging met geoptimaliseerde geluidsdemping spreekt tot de verbeelding. En voor deze revolutionair stille afzuigkappen hebben zij scharnieren nodig van hoge kwaliteit, die perfect aansluiten.

Maatwerkscharnieren van hoge kwaliteit

Novy is erop gericht om de leefruimte en kookplek samen te laten smelten tot één geheel, zodat de keuken niet alleen maar een plek is om te koken, maar ook voor de kinderen om te spelen en om met het gezin te dineren. Lekker genieten van je huis dus, zeker in deze tijden. Novy combineert een onberispelijk design met een efficiënte en stille afzuiging. Om dit te bereiken kiest Novy voor kwaliteit, niet alleen in de afwerking, het ontwerp en de materialen, óók voor de scharnieren.

Scharnieren met een hoge maatnauwkeurigheid

Voor de scharnierende elementen van hun verzonken afzuigkappen is de maatnauwkeurigheid namelijk van groot belang. Een uitgelezen kans voor BOSCH Scharnieren dus, om niet alleen te zorgen voor verschillende scharnieren die aan Novy’s hoge kwaliteitseisen voldoen, maar ook die naadloos aansluiten op het geheel.

BOSCH Scharnieren: ervaren in de interieurbouw

BOSCH Scharnieren is gespecialiseerd in bijzondere scharnieren voor de interieurbouw. Niet voor niets worden onze scharnieren door zowel architecten en opdrachtgevers voorgeschreven.

Onze klantenkring bestaat o.a. uit:

• Producenten van speciaal meubilair (inbouwkasten, wandkasten, etc.)
• Producenten van mobiele paneelwanden
• Producenten van scheidingswanden
• Interieurbouw
• Keukeninrichtingen

www.novynederland.nl

Meer branches

Bel mij terug

Heeft u een vraag, opmerking of informatie nodig? Als u dit formulier invult, bellen we u binnen 24 uur terug.

  • Dit veld is verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag een offerte aan