Zoek
Sluit dit zoekvak.

Scharnieren voor lockers: tot 180 graden te openen

Snel je studieboeken in je kluisje en door naar de volgende les, we herinneren ons allemaal onze school- en studietijd nog wel. Dan is het wel zo handig als de kluisjes in de volledige breedte open kunnen én tegen een stootje kunnen. Daarom gingen wij voor WEWO Interior Concepts aan de slag met een scharnier op maat, perfect voor deze situatie.

WEWO is de specialist als het aan komt op een toekomstgerichte en duurzame oplossing voor maatwerk meubilair. Niet alleen maken zij voor deze inrichtingen lockers en meubels, het bedrijf richt zich op een totaalconcept voor al het vaste meubilair. Voor kantoren, onderwijs, zorg, sport en recreatie.

Duurzame kwaliteit lockers

Zo ontwierp het voor een nieuwe collegecampus 800 volkern lockers. Kluisjes die wel tegen een stootje kunnen. Volkern lockers worden namelijk gemaakt van een slijtvast én krasvast materiaal dat zelfs tegen vocht kan. Ideaal dus voor een drukke campus vol haastige studenten.

Maatwerk kluisscharnier voor lockers

In lijn met de ideeën van WEWO voor dit project, ging BOSCH Scharnieren aan de slag met net zulke duurzame scharnieren. We ontwikkelden een uniek scharnier van RVS dat ervoor zorgt dat de deuren van de lockers tot 180 graden open kunnen. Wel zo makkelijk voor de studenten die hun grote en zware boeken vaak snel in hun kluisje kwijt willen.

“Alle lockerdeuren zijn voorzien van een uniek scharnier gemaakt van rvs, waardoor de deuren 180 graden open kunnen.”

WEWO

Innovatieve kluisjes

Met de innovatieve scharnieren voor de kluisjes stopte het overigens nog niet voor WEWO. Zo heeft het bedrijf de kluisjes voorzien van een digitaal sluitsysteem en lockermanagement software, gecombineerd met een integratie van Huureenkluisje.nl. Voor optimale veiligheid én gebruiksgemak.

Meer lezen over deze case? Bekijk de case op de website van WEWO.

Meer WEWO? wewo-ic.nl

Deel dit artikel

Meer nieuws

Onze klanten innoveren.
Wij realiseren.

Wij bespreken graag de mogelijkheden
voor uw volgende project.

scharnier machinebouw apparatenbouw
Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988