Zoek
Sluit dit zoekvak.

Duurzame scharnieren voor transformator en substations elektrotechniek

BOSCH levert maatwerk voor… Beton- und Energietechnik Heinrich Gräper GmbH & Co! Deze producent van gebouwen in de stroomvoorziening had behoefte aan duurzame scharnieren voor transformator en substations in de elektrotechniek.

Gräper produceert transformator stations, elektrotechniek, voorgefabriceerde betonnen onderdelen, metaalwerk en kalkzandsteenproducten en staat voor ruim 100 jaar ervaring in de sector, met meer dan 500 engineers en experts in Duitsland en Nederland.

Duurzame scharnieren voor trafohuisjes

Voor hun trafostations, telecommunicatiestations, en andere gebouwen voor de stroomvoorziening hebben zij scharnieren nodig voor de deuren. Deze dienen decennialang moeiteloos mee te gaan. De kwaliteit in materiaal en maatvoering is daarom enorm bepalend.

Wij gingen aan de slag voor het bedrijf met als resultaat: duurzame scharnieren van de hoogste kwaliteit!

www.graeper.de/

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij BOSCH Scharnieren gaan wij een duurzame relatie aan met onze klanten. Daarom stellen wij de hoogste eisen aan onze scharnieren. Wij hanteren een stricte kwaliteitsstandaard en voldoen aan ISO 9001:2015. Alle scharnieren die wij leveren zijn van uitstekende en duurzame kwaliteit.

Door bewust om te gaan met tijd en grondstoffen streven wij daarnaast naar een vermindering van de milieu-effecten van onze werkzaamheden.

Deel dit artikel

Meer nieuws

Nieuws

PERSBERICHT

Estève et Compagnie kondigt de overname aan van PAUMELLES LIEGEOISES,een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de productie van laspaumelles engeprofileerde scharnieren in kleine series voor industriële

Onze klanten innoveren.
Wij realiseren.

Wij bespreken graag de mogelijkheden
voor uw volgende project.

scharnier machinebouw apparatenbouw
Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988