Duurzame scharnieren voor transformator en substations elektrotechniek

29 juni 2020

transformatorstation substation duurzame scharnieren

BOSCH levert maatwerk voor… Beton- und Energietechnik Heinrich Gräper GmbH & Co! Deze producent van gebouwen in de stroomvoorziening had behoefte aan duurzame scharnieren voor transformator en substations in de elektrotechniek.

Gräper produceert transformator stations, elektrotechniek, voorgefabriceerde betonnen onderdelen, metaalwerk en kalkzandsteenproducten en staat voor ruim 100 jaar ervaring in de sector, met meer dan 500 engineers en experts in Duitsland en Nederland.

Duurzame scharnieren

Voor hun trafostations, telecommunicatiestations, en andere gebouwen voor de stroomvoorziening hebben zij scharnieren nodig voor de deuren. Deze dienen decennialang moeiteloos mee te gaan. De kwaliteit in materiaal en maatvoering is daarom enorm bepalend.

Wij gingen aan de slag voor het bedrijf met als resultaat: duurzame scharnieren van de hoogste kwaliteit!

www.graeper.de/EN/

duurzame scharnieren BOSCH voor graeper

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij BOSCH Scharnieren gaan wij een duurzame relatie aan met onze klanten. Daarom stellen wij de hoogste eisen aan onze scharnieren. Wij hanteren een stricte kwaliteitsstandaard en voldoen aan ISO 9001:2015. Alle scharnieren die wij leveren zijn van uitstekende en duurzame kwaliteit. 

Door bewust om te gaan met tijd en grondstoffen streven wij daarnaast naar een vermindering van de milieu-effecten van onze werkzaamheden.

Lees meer over onze verschillende materialen

Lees meer over onze kwaliteitseisen

Bel mij terug

Heeft u een vraag, opmerking of informatie nodig? Als u dit formulier invult, bellen we u binnen 24 uur terug.

  • Dit veld is verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag een offerte aan