Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sterke scharnieren voor offshore serviceplatform

BOSCH Scharnieren levert maatwerk voor… BV Anlagenbau! Gespecialiseerd in groot staal en staalbewerkingen produceert Anlagenbau o.a. complexe en grote stalen constructies voor de windenergiesector en transport- en spoorwegindustrie. De constructies kunnen tot zelfs 100 ton wegen!

Maatwerkscharnieren van sterke kwaliteit

Eén van deze complexe constructies betreft de serviceplatformen voor offshore windmolens. Voor de looproosters op deze platformen had Anlagenbau scharnieren op maat nodig. Wij gingen daarom aan de slag met maatwerk zware scharnieren, die het mogelijk maken de looproosters zo te monteren dat zij opengemaakt kunnen worden.

Ervaring met offshore en maritiem scharnieren

BOSCH Scharnieren is gespecialiseerd in offshore projecten. Niet alleen dankzij onze hoogwaardige RVS 316 scharnieren, die sterk zeewaterbestendig zijn maar ook dankzij onze gepatenteerde coatings, Silverlook en NIROX, die de corrosiewerendheid verhogen.

Duplex RVS Scharnier

Zo produceerden wij eerder al extra sterke duplex scharnieren die gebruikt worden voor een andere opdrachtgever in de windenergiesector. Als het gaat om corrosievastheid en sterkte zijn petrochemie en offshore uitermate geschikte omgevingen om duplex toe te passen, vanwege de hoge sterkte van het scharnier.

Scharnieren in zwaar corrosieve omstandigheden

In zwaar corrosieve omstandigheden, waar vocht, zout water en chloor milieubepalend zijn, worden door ons scharnieren ontworpen van hoogwaardig roestvast staal Wn 1.4401/1.4404/ AISI 316/ V4A. Ter verlenging van de levensduur of verfraaiing van het uiterlijk kunnen de scharnieren worden gepolijst, geborsteld, gebeitst of gecoat.

Onze klantenkring bestaat o.a. uit:

• Scheepswerven/ maritieme installaties
• Luxueuze jachtbouwers
• Producenten windturbines
• Producenten van waterzuiveringsinstallaties
• Marine – defensie
• Chemische industrie

www.bv-anlagenbau.de/

Deel dit artikel

Meer nieuws

Onze klanten innoveren.
Wij realiseren.

Wij bespreken graag de mogelijkheden
voor uw volgende project.

scharnier machinebouw apparatenbouw
Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988