Zoek
Sluit dit zoekvak.

BOSCH Scharnieren bij de Innotrans 2018

Ook dit jaar was BOSCH Scharnieren aanwezig bij de Innotrans 2018 met een selectie van onze maatwerk scharnieren voor de industrie.

Innotrans Messe Berlin

De InnoTrans is ’s werelds meest toonaangevende beurs van de transportsector, die elke 2 jaar plaatsvindt in de Messe, Berlijn. Hoogtepunt van het evenement is de outdoor display area waar 3500 meter lange rails allerlei wagons vanuit de hele wereld tentoonstellen.

De beurs was dit jaar groter dan ooit, met nóg meer standhouders en een diversiteit aan materialen. Ook wij waren hier goed vertegenwoordigd, zoals te zien is in onderstaande impressie.

Goed nieuws, in 2020 zijn wij uiteraard weer van de partij!

Deel dit artikel

Meer nieuws

Nieuws

PERSBERICHT

Estève et Compagnie kondigt de overname aan van PAUMELLES LIEGEOISES,een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de productie van laspaumelles engeprofileerde scharnieren in kleine series voor industriële

Onze klanten innoveren.
Wij realiseren.

Wij bespreken graag de mogelijkheden
voor uw volgende project.

scharnier machinebouw apparatenbouw
Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988