Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zien wij u op de InnoTrans 2022 in Berlijn?

BOSCH Scharnieren is aanwezig op de InnoTrans 2O22 in Berlijn!

Zien wij u dit jaar ook weer in de Messe, Berlijn voor de InnoTrans 2O22? Van scharnieren voor de treinbouw van Bombardier (Alstom), tot scharnieren voor de state-of-the-art plafondafdekkingen van Ernst Hombach of de koppelsystemen van Hübner Transportation; BOSCH Scharnieren produceert al jaren klantspecifieke scharnieroplossingen voor de railsector. Uiteraard zijn wij ook dit jaar weer aanwezig op ’s werelds grootste internationale vakbeurs van de transportindustrie.

We hebben er even op moeten wachten, maar in september is het eindelijk weer zover. De Innotrans vindt weer plaats in de Messe in Berlijn. En ook BOSCH Scharnieren is weer van de partij, om onze selectie van industriële scharnieren tentoon te stellen aan bedrijven uit de hele wereld. Hoewel de beurs in 2020 werd afgelast, was de voorgaande beurs in 2018 groter dan ooit. Wij kijken er daarom erg naar uit om hier weer onderdeel van te zijn.

InnoTrans 2022

De InnoTrans is ’s werelds meest toonaangevende beurs van de transportsector, die elke 2 jaar plaatsvindt in de Messe Berlin. Hoogtepunt van het evenement is de outdoor display area waar 3500 meter lange rails allerlei wagons vanuit de hele wereld tentoonstellen.

Komt u ook?

De InnoTrans vindt plaats van 20-23 September in de Messe in Berlijn.

Meer over de InnoTrans 2022
 Meer over onze treinscharnieren

Case

Bekijk ook onze case over de scharnieren voor de koppelsystemen voor treinen van Hübner Transportation.

Deel dit artikel

Meer nieuws

Nieuws

PERSBERICHT

Estève et Compagnie kondigt de overname aan van PAUMELLES LIEGEOISES,een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de productie van laspaumelles engeprofileerde scharnieren in kleine series voor industriële

Onze klanten innoveren.
Wij realiseren.

Wij bespreken graag de mogelijkheden
voor uw volgende project.

scharnier machinebouw apparatenbouw
Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988