Zoek
Sluit dit zoekvak.

Speciaalscharnier voor landbouwmachine de Pitbull

Maak kennis met de Pitbull! Voor deze innovatieve Compact Loader van Peeters Group gingen wij aan de slag met een speciaal maatwerk scharnier dat past bij het design. Het door ons ontwikkelde vouwscharnier is geklonken, gepolijst en doorgezet voor een krachtige finish!

BOSCH levert maatwerk scharnieren voor landbouwmachines van Peeters Group!

Peeters Group staat voor solide, innovatieve en scherp geprijsde landbouwmachines. Denk hierbij aan voermengwagens en machines voor mest- en transporttechniek, kipwagens, gronddumpers, en natuurlijk hun nieuwste paradepaardje; de compact loaders. Het bedrijf is sinds de start in 1973 uitgegroeid tot een wereldspeler in landbouwmachines. Duizenden machines onder de merknamen Peecon, Tulip en Pitbull worden jaarlijks naar meer dan 45 landen geëxporteerd, met als doel het leven van boeren wereldwijd eenvoudiger maken.

Sterke scharnieren, krachtig design

Peeters Group staat voor kwaliteit en service. Niet voor niets stelt het daarom ook de hoogste eisen aan de scharnieren voor hun machines. Voor hun innovatieve Pitbull Compact Loader gingen wij aan de slag met een sterk maatwerk scharnier dat ook nog eens stijlvol opgaat in het design. Wij ontwikkelden een scharnier met een enkele vouw in het bled, dat na productie is geklonken, gepolijst en doorgezet voor een krachtige finish.

Zie hieronder het prachtige resultaat!

Elektrische landbouwmachine

Overigens komt het bedrijf dit jaar ook met een elektrische uitvoering van de Pitbull! Met het aanbod van 2 accupakketten, (16kWh en 24kWh met een oplaadsnelheid van 2uur) is de Pitbull bovendien geschikt voor een brede markt. Van agrariërs en machinisten tot hoveniers en stratenmakers: iedereen kan straks profiteren van een geruisloze, compacte en zeer krachtige machine.

   

 

Meer over Peeters Group.

Deel dit artikel

Meer nieuws

Nieuws

PERSBERICHT

Estève et Compagnie kondigt de overname aan van PAUMELLES LIEGEOISES,een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de productie van laspaumelles engeprofileerde scharnieren in kleine series voor industriële

Onze klanten innoveren.
Wij realiseren.

Wij bespreken graag de mogelijkheden
voor uw volgende project.

scharnier machinebouw apparatenbouw
Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988