Zoek
Sluit dit zoekvak.

QRM dag bij BOSCH Scharnieren

Maak kennis met de procesverbetering filosofie QRM bij BOSCH Scharnieren!

Dinsdag 7 juni 2022 organiseren Sirris en het QRM 4.O project een bedrijfsbezoek aan BOSCH Scharnieren, waar participanten alles te weten komen over onze transformatie door de inzet van Quick Response Manufacturing. BOSCH Scharnieren was zelfs het eerste maakbedrijf in Europa dat deze procesverbetermethode omarmde! Benieuwd hoe wij te werk zijn gegaan? Tijdens dit bedrijfsbezoek krijgt u een uitgebreide toelichting.

Programma 7 juni 2022

12:30 – 13:00: Welkom & broodjeslunch (in Innovatiecentrum De Steck)
13:00 – 14:45: Presentatie over QRM bij Bosch Scharnieren
14:45 – 15:00: Met de auto naar Bosch Scharnieren
15:00 – 16:30: Bezoek aan de productiesite van Bosch Scharnieren
16:30 – 17:00: Vragen, afsluiting en frisdrank in de Bosch Scharnieren kantine

Locatie

We starten de dag bij Innovatiecentrum De Steck in Doetinchem, Raadhuisstraat 25, en rijden vervolgens naar Bosch Scharnieren Voltastraat 84, 7006 RW Doetinchem.

Komt u ook?

Meldt u zich dan gratis aan voor deze inspirerende middag. Het bedrijfsbezoek wordt mede mogelijk gemaakt door het Interreg project QRM4.0, waardoor Sirris dit gratis kan organiseren. Let op: het aantal deelnemers is beperkt tot 20.

QRM als methode om in te spelen op veranderende klantvraag

Ons bedrijf geldt al jaren als één van de best practice bedrijven op het gebied van procesverbetering. Met in het bijzonder de implementatie van lean manufacturing en Quick Response Manufacturing (QRM). Het zorgde ervoor dat ons bedrijf nog flexibeler kon inspelen op de klantvraag, dat producten steeds sneller, voordeliger en in kleinere aantallen wilde. Met de implementatie van QRM en een volautomatische productieplanning en werkvloeraansturing konden wij ons nog meer specialiseren in het produceren van middelgrote en kleine series industriële scharnieren van 25 tot 2500 stuks. Complex maatwerk van hoge kwaliteit met korte levertijden. Onze scharniermakers werken zelfstandig, met veel werkplezier in een opgeruimde en overzichtelijke omgeving.

Lees meer over onze QRM best practices

Deel dit artikel

Meer nieuws

Nieuws

PERSBERICHT

Estève et Compagnie kondigt de overname aan van PAUMELLES LIEGEOISES,een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de productie van laspaumelles engeprofileerde scharnieren in kleine series voor industriële

Onze klanten innoveren.
Wij realiseren.

Wij bespreken graag de mogelijkheden
voor uw volgende project.

scharnier machinebouw apparatenbouw
Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988