Search
Close this search box.

BOSCH Scharnieren is nu onderdeel van PINET Industrie

Geachte klant, geachte leverancier, geachte zakenrelatie,

Graag deel ik u mee dat per 6 januari 2022 Bosch Scharnieren en Metaal B.V. is overgenomen door ESTÈVE et Cie, holding van PINET Industrie uit Frankrijk.

Beide bedrijven zijn een uitstekende aanvulling op elkaar en vormen samen een sterke positie op de Europese markt voor scharnieren. Ook hebben beide bedrijven dezelfde kernwaarden en het karakter van een professioneel familiebedrijf. Daarom heb ik alle vertrouwen in de gezamenlijke toekomst van de bedrijven.

Meer dan 17 jaar was ik directeur/ eigenaar van Bosch Scharnieren. Met veel plezier heb ik leiding gegeven aan het bedrijf. Samen met alle medewerkers hebben we de positie als specialist in maatwerkscharnieren in kleinere series uitgebouwd en hebben we op dit gebied een Europese klantenkring verworven. Gezien mijn leeftijd is dit een uitstekend moment om het bedrijf over te dragen en onderdeel te worden van deze Franse groep met verdere internationale ambitie.

Wat onveranderd blijft is de kwaliteit, de service en de leverperformance op gebied van maatwerkscharnieren, die u van Bosch Scharnieren gewend bent. Ook de organisatie, waarmee u zaken doet, blijft ongewijzigd. Voor vragen over deze acquisitie kunt u contact opnemen met Ulrich Hubald, General Manager +31 314 369988.

Ik dank u hartelijk voor het vertrouwen dat u al die jaren in ons gehad heeft en wens u zowel zakelijk als privé alle goeds toe.

Met vriendelijke groet,

BOSCH Scharnieren
Godfried Kaanen

Bekijk hier de brieven van BOSCH Scharnieren en PINET Industrie

 

Deel dit artikel

Meer nieuws

Nieuws

PERSBERICHT

Estève et Compagnie kondigt de overname aan van PAUMELLES LIEGEOISES,een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de productie van laspaumelles engeprofileerde scharnieren in kleine series voor industriële

Onze klanten innoveren.
Wij realiseren.

Wij bespreken graag de mogelijkheden
voor uw volgende project.

scharnier machinebouw apparatenbouw
Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988