Zoek
Sluit dit zoekvak.

Flexibel maatwerkscharnier voor Hübner Transportation

BOSCH Scharnieren levert maatwerk voor… Hübner Transportation! Wereldspeler op het gebied van loopplaten en koppelsystemen van treinen en bussen.

Maatwerk pianoscharnieren

Hübner is een veelzijdige producent van kunststof- en rubberdelen (o.a. haaienvin antennes op de auto en sleutelbehuizingen), maar vooral marktleider van diverse koppelsystemen die worden toegepast in het openbaar vervoer en vliegtuigen. Voor al deze toepassingen gebruiken zij diverse pianoscharnieren die allemaal specifiek voor de toepassing op maat door BOSCH scharnieren worden geproduceerd.

Flexibel met behulp van maatwerkscharnieren

Een grote afnemergroep binnen het concern is de trein- en wagonbouw. Hiervoor verzorgt BOSCH de scharnieren voor de gangpaden tussen de wagons. Wij ontwikkelen deze scharnieren speciaal op maat, zodat de loopplaten in flexibele doorgangen tussen twee treinwagons zo gemonteerd kunnen worden, dat de nodige beweeglijkheid blijft.

BOSCH Scharnieren: ervaren in de transportindustrie

Dankzij onze ervaring weten wij precies wat nodig is in de transportindustrie.
Van maatwerk pianoscharnieren voor doorgangen voor treinen en bussen tot hefinrichtingen voor rolstoelvervoer. Onze vakmensen kennen de eisen die u stelt aan uw scharnieren en denken graag met u mee. De scharnieren voor deze industrie worden op duurzaamheid geconstrueerd en zijn veelal in roestvast staal. Onze klantenkring bestaat o.a. uit:

• Wagonbouw, bouw van rijtuigen, bouw van trams en bussen
• Producenten van doorgangen voor treinen en bussen
• Carrosseriebouw, aanhangwagenbouw
• Producenten van bedrijfswagens en speciaal vervoer
• Luchtvaartindustrie

Kennismaken? Wij staan ook dit jaar weer op de InnoTrans in Berlijn.

Deel dit artikel

Meer nieuws

Nieuws

PERSBERICHT

Estève et Compagnie kondigt de overname aan van PAUMELLES LIEGEOISES,een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de productie van laspaumelles engeprofileerde scharnieren in kleine series voor industriële

Onze klanten innoveren.
Wij realiseren.

Wij bespreken graag de mogelijkheden
voor uw volgende project.

scharnier machinebouw apparatenbouw
Logo BOSCH Scharnieren maatwerk Nederland

wij denken met u mee.

BOSCH Scharnieren levert maatwerk scharnieren voor de industrie. Neem contact op voor een offerte of passend advies. 

Zakelijk
Particulier

Maatwerkscharnier nodig?

Heeft u een maatwerk scharnier nodig voor uw (industriële) project? U bedenkt het, wij maken het. Met snelle levertijden bovendien. Stuur ons uw werktekening of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag uw idee te realiseren.

Liever even bellen? +31 (0)314 369988